2. Wat is nu precies de oorsprong van de Universal White Time Energy?

De Universal White Time Energy is zuivere liefdes energie

Het meest eenvoudige antwoord op die vraag naar de oorsprong van de Universal White Time Energy is: de Universal White Time Energy is een pure, universele liefdesenergie, die vanuit de kosmos naar ons op aarde wordt gestuurd.

Die liefdes energie is overal in de kosmos aanwezig, het is een oneindige Bron van Licht en Liefde. Oneindig in elke zin van het woord: in ruimte en in tijd.
De White Time is net zo oneindig als het heelal, het is overal in de kosmos aanwezig, zonder grenzen.
Tevens is het oneindig in de tijd: het is er altijd al geweest, vanaf het begin der tijden, biljoenen jaren geleden en het zal altijd aanwezig blijven in wat wij de toekomst noemen.

universal white time energy is zuivere liefdes energie


Oorsprong en Bron van Universal White Time Energy in de kosmos

De oorsprong van de White Time is een Universele Bron van Licht en Liefde in de kosmos, een bron die nooit kan opdrogen en die beschermd wordt door Lichtwezens en Engelen.
Wanneer je in een God gelooft, zou je kunnen zeggen dat de White Time bron direct verbonden is met de Goddelijke Liefde.
Maar die Liefde staat boven welke religie dan ook en boven elk concept van een God zoals wij dat op aarde hebben. Dus je hoeft helemaal niet in een God te geloven, om te kunnen ervaren dat de Universal White Time Healing gewoon werkt in de praktijk.

oorsprong en bron van universal white time energy is in de kosmos


Als je ’s nachts omhoog kijkt naar de sterrenhemel, dan is die ruimte van het heelal zo groots, dat je het met je verstand niet kunt bevatten.
Zo is het ook met de White Time: het is moeilijk met je verstand te begrijpen hoe de White Time overal in die sterrenhemel boven je aanwezig is. En hoe de White Time door alle levensvormen in het heelal gebruikt kan worden voor healing.

Werking van de Universal White Time Energy hier op aarde

Hier op aarde is de Universal White Time Energy pas vrijgegeven sinds 1996 en in Nederland wordt hij pas onderwezen sinds 2004.
De persoon die in haar eentje de opleiding tot Universal White Time Healing op aarde heeft neergezet is Channie Centara. Zij woont in Zweden en heeft de hele wereld over gereisd om overal gecertificeerde leraren op te leiden.
Reino Beimers, waar ik door ben opgeleid, heeft zelf initiaties van Channie Centara ontvangen.

Het blijft lastig om met je nuchtere verstand te accepteren dat de White Time een energie is die direct vanuit de kosmische Bron van Liefde komt. Tegelijk is dat nu juist wat de Universal White Time Healing zo ongeëvenaard krachtig maakt: de healing energy is voor 70 % kosmisch en slechts voor 30 % aards van samenstelling.
Naar mijn weten is het op dit moment bij ons op aarde de meest krachtige healing energy die er beschikbaar is.
Maar dat kun je het beste zelf ervaren!

universal white time energie is lastig met je verstand te begrijpen


Het meest bijzondere en dierbare aan de White Time Energy is toch, dat je de liefdevolle aanwezigheid ervan gewoon in je dagelijkse bestaan kunt voelen.
Zelf ben ik nu, na jaren te leven met de White Time Energy om mij heen, getroost in al mijn pijn uit het verleden, ik voel mij gekoesterd in een permanent aanwezige bedding van liefdevolle ondersteuning.
Dat is ook mijn motivatie: dit doorgeven aan dieren, aan de natuur, aan mensen. Jij kunt ook dit geschenk aan je eigen dier geven, dat doe ik heel graag.

In het volgende derde blog van deze serie zal ik dieper ingaan op de essentie en werkwijze van de White Time Healing.  

drs. Mijk Cappenberg
06-81134419
Wkkgz registratie bij NIBIG: 529027
Kamer van Koophandel: 64285979