1. Is de Universal White Time Healing een zweverige New Age Hype?

Hoe maak je onderscheid tussen het New Age aanbod van healing methodes?

Er zijn de laatste jaren in de New Age beweging zoveel healing methodes die met elkaar wedijveren om aandacht. Het is soms best moeilijk om in dat grote New Age aanbod het kaf van het koren te scheiden. Op papier klinken al die healing methodes allemaal even fantastisch, maar hoe weet je nu of iets oprecht is en echt werkzaam is?

New Age UWTH Mijk Cappenberg

De ervaring is de beste graadmeter

Mijn antwoord op die terechte vragen is simpel: de ervaring is de beste graadmeter.
Het mooie hier is natuurlijk dat het bij dieren anders ligt dan bij mensen. Een dier kun je niet voor de gek houden en een dier kan niet bevooroordeeld zijn.
Dus als een dier duidelijk zichtbaar positief reageert op een healing, dan doet die healing blijkbaar werkelijk iets goeds.

Met de Universal White Time Healing heb ik zoveel zichtbaar positief resultaat gezien, dat het mij steeds weer heeft bevestigd in mijn vertrouwen.
Gelukkig ben ik niet de enige die het effect van behandelingen met de Universal White Time Healing zie. Ook mijn dierenarts was oprecht verrast, hoe goed het met mijn hond ging, toen mijn hond  volgens de bloedtesten medisch gezien eigenlijk heel erg ziek zou moet zijn.

Helemaal Zen

Een cliënt van mij, waarvan ik de hond healings gaf, vertelde:
Op het tijdstip ’s avonds dat we hadden afgesproken ging de hond er echt klaar voor liggen. Ze vond de healing duidelijk heerlijk en werd „helemaal Zen”. Daarna sliep ze de hele nacht als een roos, heel rustig en diep.

New Age white Time Healing Mijk Cappenberg

Kortom, met sommige New Age hypes en cursussen heb ik niet zo veel, maar bij de White Time is het een feit dat je bij dieren kunt zien dat de Universal White Time Healing gewoon werkt.
Natuurlijk zijn er nog veel meer healing methoden, die ook hun eigen waarde hebben. Dat is aan iedereen persoonlijk, wat voor je gevoel het beste bij je past.

Thuis gekomen bij de White Time

Zelf ben ik mijn leven lang op zoek geweest naar wijsheid en inzicht over de zin van het leven. Ik heb veel boeken gelezen en spirituele studies en opleidingen gevolgd. Nergens in al dat New Age gebeuren kwam ik echter echt thuis.
Totdat de White Time in mijn leven kwam. Eindelijk, hier, bij de White Time ben ik thuisgekomen.

De White Time is de dagelijkse kern van mijn bestaan geworden, juist omdat het zo praktisch is.
Ik kan het elke dag toepassen bij alles wat ik doe: van de oefeningen bij het opstaan, het reinigen van voedsel, het beschermen van mijzelf en mijn hond, tot aan het doorgeven van healings aan dier en mens.

De Universal White Time Energy is voor mij helemaal niet zweverig, maar een dagelijkse liefdevolle en praktische ondersteuning van mijn leven.
Voor mij werkt het en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die ervoor open staat: zo kan ik de Universal White Time Healing ook voor jou doorgeven aan jouw dier.

En hoe werkt die Universal White Time Healing nu precies? Daarover zal ik in de volgende 2 blogs meer gaan vertellen.

drs. Mijk Cappenberg
06-81134419

dierentolk mijk cappenberg